Waarom een buddy?

Je bent begonnen aan een ontdekkingsreis. Een reis om te ondekken hoe jouw dyslectisch denken een kracht is in je carrière. Waarschijnlijk heb je niet meteen een hele concrete coachingsvraag. Gelukkig is er een laagdrempelig startpunt. Start met jouw Dyslexic Buddy. Zo heb jij de regie over wanneer je wilt klankborden en hoef je niet op de volgende coaching afspraak te wachten. Tijdens deze contactmomenten haal je buddy je even uit je dagelijkse focus en helpt je om een strategisch focus te hebben en na te denken over jouw toekomst. Je zult merken dat zo’n helicoptervisie je enorm kan helpen en nodig is om te identificeren waar je verder kan groeien, zowel persoonlijk als in je bedrijf. Maar ook even bellen over praktische tips hoe je ergens mee om kan gaan, dat kan gewoon ook.

buddy the buddy

Om meer impact te krijgen is het systeem zo opgezet dat jij ook een buddy voor een andere dyslecische professional kan worden wanneer je daar klaar voor bent. Zo krijgen we echt een beweging op gang en zijn we samen in staat om de condities voor mede dyslecten te verbeteren.
Wanneer één buddy 2 mede professionals per jaar kan ondersteunen en die weer 2 per jaar, dan begrijp je dat we exponentieel impact kunnen maken.
Wil jij ook een Dyslexic Buddy worden, neem dan contact met ons op.

Wat mag je verwachten?

 • Gezamenlijke investering:
  Kennismaking van circa 30min voorafgaande aan de start van onze reis samen. Zo kunnen we kijken of het klikt en je buddy jou kan helpen:

 • Investering van je buddy:
  Je kan van je buddy verwachten dat er tijd is en kennis gedeeld wordt tijdens
  • Laag drempelig, adhoc en informeel telefonisch contact of via whats-app. Je hoeft niet op de volgende afspraak te wachten
   (fair use policy);
  • Indien gewenst langere geplande sessies.
 • Jouw investering:
  Slechts €199 ex BTW pm (min 3 maanden) en €199 ex BTW per geplande sessie.